Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 354

Виконуючи різні види вантажоперевезень в / з Чехії, компанія «Транс-Ліль» доставляє вантажі як комплектні так і збірні, володіючи багаторічним досвідом перевезень по Чехії, ми знаємо багато дивовижних і цікавих історій і фактів про цю країну.

Злата Прага, хокей і пиво відомих на весь світ пивоварних заводів - є головними візитними картками Чехії. Але, ще в Чехії є унікальний і найбільший в світі пивний SPA курорт. Чехи займають перше місце в світі по споживанню пива на душу населення. Рівних по вживанню пива чехами,- просто немає, навіть німці і ірландці залишилися далеко позаду. В середньому один чех випиває близько 200-225 літрів пива , і це дійсно багато.

Чехи так люблять цей пінний напій, що навіть вирішили відкрити в своїй країні справжній пивний SPA курорт. На пивоварному заводі Chodovar, в Ходова-Плана в 155 кілометрах від Праги, недалеко від курорту Маріанські Лазні, діє справжній СПА-курорт, де відпочивальникам пропонують пивний масаж, пивні обгортання, пивну косметику і можливість вдосталь накупатися в повному басейні. Пивні ванни розслаблюють м'язи, прогрівають суглоби, мають оздоровчу дію на шкіру і волосся, а також омолоджуючий ефект.

Пиво і ванна - це нове слово в спа-технологіях по омолодженню тіла і шкіри, і зміцненню  волосся і нігтів. На батьківщині суперпопулярного чеського пільснера, в Чехії, пивні ванни - це повномасштабна тенденція. В середині 2006 року пивоварний завод Chodovar в Chodová Planá, відкрив першу пивну баню. У лазні працює сертифікований спа-терапевт, занурює туристів в суміш пива, чеських саазскіх хмелю і пивних дріжджів.

Найголовніше в певних ваннах – це пиво. Та не просте, а золоте, як говорилося в казці. Згідно зі стандартами якості ДСТУ пиво розділяється на фільтроване і нефільтроване. Фактично ж справжнім пивом є нефільтроване пиво. Тому далі ми будемо говорити про цілющі властивості саме нефільтрованого пива.

Пивні ванни прекрасно знімають стреси і напруги. Вони омолоджують шкіру і оздоровлюють весь організм. Адже в нефільтроване пиво знаходиться цілий ряд мікроелементів, амінокислот, і цілий комплекс вітаміну В. Шкіра очищається, регулюється робота сальних залоз, знищуються майже всі грибкові інфекції і швидше загоюються дрібні подряпини, порізи і запалення, вона стає ніжною і бархатистою. До речі, такі процедури рекомендують приймати людям, які страждають на псоріаз і акне. Лікування шкірних захворювань це - далеко не все, що можуть пивні ванни. Їх рекомендують приймати при захворюваннях суглобів, для позбавлення від целюліту і зниження кров'яного тиску. Різні маски і креми на основі пива сприяють розгладженню зморшок. Пивні маски благотворно впливають на жирну шкіру, підвищуючи її еластичність, покращуючи кровообіг, зменшуючи жироутворювання.

Крім того в пиві багато протеїну, що сприятливо впливає на волосся, тому приймаючи ванну, не забудьте зануритися в неї на кілька секунд з головою і помасажуйте волосся і шкіру голови. Хміль творить чудеса для волосся, - позбавить від лупи і припиниться їх випадання, а пивні дріжджі наповнюють шкіру біля коріння волосся природними вітамінами. Не треба боятися пивного запаху, він дуже швидко вивітрюється, а волосся набуває блиск, шовковистість, пишність і неповторну красу.

Чеська пивна ванна триває 25 хвилин. Згодом хмільний аромат стає більш концентрованим, що майже неможливо зловити запах пива, який в цей момент потягуєш з келиха.

Після лазні відвідувача загортають в чисте біле простирадло і пропонують полежати відпочиваючи і релаксуючи на запашному солом'яному матраці.

Хочете розрахувати вартість перевезення вантажу? Заповніть форму онлайн-заявки на нашому сайті: https://trans-lil.com.ua/index.php/ru/forma-onlajn-zayavki

Доставляйте, подорожуйте, відкривайте Світ разом з компанією «Транс-Ліль». Ми скорочуємо відстані - доставляючи Ваші вантажі.

Компанія «Транс-Ліль» - це багаторічний досвід перевезень, і гарантія доставки вантажів з необхідного місця в потрібний Вам час, за оптимальними фрахтовим цінами.

Телефонуйте нам! Завжди можете розраховувати на індивідуальний підхід і рішення поставлених завдань!

Viber: +380676165076, Моб: +380967631048, Офіс.тел: +380445668297., Skype: Translil.

Детальніше про наші послуги на сайті: www.trans-lil.com.ua

Підписуйтесь на нашу сторінку в FB facebook / TransLil, і в Instagram @translil_company