Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 406

А Ви були на сирному ринку в Голландії? А Ви знаєте сирну столицю Нідерландів? А в цей час наші машини вантажаться в Голландському місті Алкмар, найкращими і різноманітними сирами від провідних виробників, і ми з радістю доставляємо їх українським споживачам - поціновувачам цього унікального продукту.

Може Вам так само необхідно доставити вантажі з Нідерландів? У нас є для Вас вільний транспорт з необхідного місця в потрібний Вам час, - за оптимальними фрахтовим цінами.

Хочете розрахувати вартість перевезення вантажу? Заповніть форму Запиту ціни перевезення на нашому сайті - https://trans-lil.com.ua/index.php/ru/forma-onlajn-zayavki - і менеджер компанії зв'яжеться з Вами в найкоротші терміни!

Компанія «Транс-Ліль» регулярно доставляє різноманітні вантажі по експортно-імпортним маршрутами вантажоперевезень: Україна - Нідерланди - Україна. Для перевезення вантажів в / з Нідерландів ми використовуємо рухомий парк сучасних машин, з набором пакета документів (TIR Carnet, CMR, ADR, книгу ЄКМТ, страхування СМ).

Наш рухомий склад:

- автомобілі вантажопідйомністю від 21тн:

 

- автомобілі малої вантажопідйомності від 2,5 до 8тн ,:

 

Послуги нашої компанії з доставки вантажів з Німеччини:

 

Нам довіряють і вибирають нас. Уклавши з нами договір Ви отримаєте: